Kedvezményezett neve: "Satelit" Híradástechnikai Korlátolt Felelősségű Társaság

A támogatott projekt címe: Üzleti környezet fejlesztése a "Satelit" Kft-nél

A pályázat azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-03138

A szerződött támogatás összege: 9 288 906

A támogatás mértéke: 70%

A támogatott projekt befejezési dátuma: 2020.12.12.

A projekt tartalma:

A beszerezett gépek, szoftverek és licencek a minőségi szolgáltatás folytonosságát segítik.

A mérőberendezések segítik a terepen dolgozó kollégákat az esetlegesen várható hibák megelőzésében valamint a kialakalult problémák gyors megoldásában.

A megvásárolt optikai berendezések pedig a meglévő hálózat fejlesztésében kerülnek napi szinten használatra.

Az eszköz jellegű beszerzések a jövőbeni fejlesztéseink alapját képezik, amelyeket felhasználva új termékkel tudunk előállni.

A fejlesztés segítségével nem csak szolgáltatunk, hanem minőségileg tudunk szolgáltatni továbbra is. A beruházás nélkül a rendszer fenntartása az előfizetői oldalon észrevehető problémákat okoz volna: kimaradó internet hozzáférés, akadaozó tévé jel, megszakadó telefon vonalak.

A beruházás célja elsődlegesen az ügyfelek megtartása, jövőbeni termékfejlesztsünk megalapozása volt.

A pályázati forrásból származó beruházás elsősorban abban segít, hogy a meglévő előfizetői bázist meg tudjuk tartani, esetleg kis mértékű növekedést el tudjunk érni. A jelenlegi technológia hibrid koax-optikai rendszer, amely karbantartás igényes rendszer ráadásul szakértelmet igényel. Kollégáink folyamatos képzésére odafigyelünk, jelen beruházás egy része azt a célt szolgálta, hogy az ő munkájuk tudjon hatékony lenni, a kivonulások idejét minimalizálni tudjuk, így több időt hagyva a fejlesztési és fenntartási munkára.


A támogatás mértéke: 50%

A projekt tartalma:

A projekt keretében koaxiláis rendszerekhez fejlesztett monitoring rednszer és a hozzá tartozó mérőműszerek, szoftverek kerültek beüzemelésre. A rendszer segítségével a hibakeresés gyorsabb és hatékonyabb, ezáltal magasabb szolgáltatásminőség valósítható meg.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018. június 12.

A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2017-00795